12-16.5 Alliance SK-903 TL 140 A2

12-16.5 Alliance SK-903 TL 140 A2

Cikkszám: b-15272125
(Írjon véleményt)

nettó 44 014 Ft.

bruttó 55 897 Ft.


6 hónap
2-4 nap
több mint 20
Ha a termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük keressen minket a következő telefonszámon: +36 20 394 8004 , +36 20 362 8730
Legalább 2 db rendelése esetén további kedvezményekre számíthat!

 db
Név: 12-16.5 Alliance SK-903 TL 140 A2
Kategória: Ipari gumiabroncs
Gyártó: ALLIANCE
Évszak:
Szélesség: 12
Magasság:
Felni átmérő: 16.5
LI:
SI:
Üzemanyag fogyasztás:
Külső zaj:
Nedves tapadás:

QR kód

Ipari gumiabroncsok

Megkülönböztetünk tömörabroncsot és légabroncsot, aszerint, hogy a függőleges terhelést gumi vagy levegő veszi fel. Rakodógépekhez, kis méretű munkagépekhez(bobcat) alkalmazható ipari helhasználú gumiabroncsok.

PR(ply rating) érték.

Az ipari gumiabroncs terhelhetőségét határozza meg. Minnél nagyobb a PR értéke annál ellenállóbb lesz a külső behatásokkal szemben. Nehéz terepre, illetve nagy igénybevételű munka esetén érdemes a nagyobb PR számú gumiabroncsokat keresni.

A gumiabroncs szerkezete

radialdiagonal gumi Két fajta gumiabroncs szerkezetet különböztetünk meg.

Diagonál gumiabroncsok esetén a szövetváz kordjai 45 fokos szöget zárnak be a koronavonallal. A futó és a szövetváz között vannak párnabetétek melyek ritka szövetből készülnek, mintegy átmenetet képezve a nagyobb moduluszú szövet és a gumias futó között.

A radiálabroncsban ez a két funkció kettéoszlik, és lehet optimalizálni a szövetvázat a radiális irányú erőkre, az öveket a kerületirányúakra. A radiálbetét kordjai merőlegesek a koronavonalra, és így ebben az irányban egy szál kétszer akkora nyomásból eredő erőt tud elviselni, mint a diagonálabroncs esetében. Ezért feleannyi szövetvázbetétre van szükség, mint a diagonálabroncs esetében (csak a kordszálak irányából fakadóan). Csökkenthető az oldalfal vastagsága, jobban hűl a gumiabroncs. Az övek szöge csökkenthető, és ezzel nő a merevségük, és jobban ellenállnak a nagy sebességek hatására fellépő nagy centrifugális erőkkel szemben. A merevebb szerkezetnek köszönhető, hogy az abroncs laposabban ráfekszik az útra. Ezért kevésbé mozgékony a futó, ami csökkenti a gördülési ellenállást. Ugyanakkor ha rámegy egy kőre, nagyobbat zökken, nagyobb feszültségek ébrednek benne, melyek következtében az abroncs alkatrészei elválnak egymástól vagy elszakadnak; a radiálabroncs hamarabb tönkremegy göröngyös úton, mint a diagonál.

A gumiabroncs szerkezetjelölése. Az R azt jelenti, hogy radiálabroncs. Egyéb lehetőségek: ha kötőjel (-) vagy D betű van, akkor diagonálabroncs, ha B (bias belted), akkor övesdiagonál.

12-16.5 Alliance SK-903 TL 140 A2

PROFILE

A Szövetség Tire Group vezető személy a globális Off- Highway Gumiabroncs üzlet. Ez jelenti a három világhírű márkák - Alliance , Galaxy és Primex . Háztartási nevek az OHT szegmensben számos részén a világnak , ezek a márkák hozták össze az ATG banner, a fokozatos módon , 2007-től . Szövetség volt az első márka, amely által elnyelt ATG 2007 elején , majd a Galaxy és Primex 2009-ben . Aktívan jelen több mint 120 országban 6 kontinensen. Ért el a Csoport globális forgalma meghaladja a 500 millió dollárt 2012-ben.

A márka jól ismert, hogy képesek , hogy az ügyfelek , mind a utángyártott és OEM , alkalmazás-specifikus , erre a célra épített gumiabroncsok . A mezők bányákból gyárak erdők, ATG megoldásokat kínál különféle szükségletek.

A társaság tulajdonában 2 gyárak , az egyik Hadera Izrael ellen , a másik Tirunelveli , Dél-Indiában. Amellett, hogy saját növények, ATG ' s gumiabroncsokat is gyártják kijelölt szerződéses gyártó létesítmények Kínában és Tajvanon. Ezek a termékek szerint a szigorú minőségi követelményeket , amelyeket az összes ATG termék . A Csoport jelenleg építi a harmadik gyártó üzem Dahej , Nyugat-Indiában .

A cég világszínvonalú K + F központok található, Izrael, Amerikai Egyesült Államok , India és Dél-Afrika , a foglalkoztatás szakértők és a gyártott gumiabroncsok ezeket a lehetőségek állnak rendelkezésre a világ minden tájáról . Továbbá, a stratégiai helyeken ezek a központok lehetővé teszik ATG , hogy az ügyfelek akár regionális szinten , amely erősíti ATG mottója nyújtott egyedi megoldásokat sajátos igényeit. Ez segített a márka lett a preferált OEM választás az egész világon.

A regionális központja a Hollandia, Egyesült Államok , India , Dél-Afrika és Izrael . A csoport is van a regionális irodák képviselői, Argentína, Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína , Franciaország, Németország , az Iberia , Olaszországban és Skandináviában.

A csoport alakult , és támogatni Mr. Ashok Mahansaria és Mr. Yogesh Mahansaria , akik között a vezető nevét a terepre Tire ipar támogatásával Warburg Pincus LLC. , a $ 35000000000 amerikai magántőke-befektetési vállalkozás .

Jelenleg a Csoport mögött a Kohlberg Kravis Roberts & Co ( KKR ) , a New York-i székhelyű multinacionális magántőke-befektetési vállalkozás . 1976-ban alapított KKR a világ egyik vezető befektetési vállalkozás 75500000000 $ a kezelt vagyon december 31-én , 2012. Az irodák világszerte , KKR vagyont kezel, ezen keresztül a különböző befektetési alapok és számlák , amely több eszközosztály .

KKR osztja a látás ATG alapítóinak , hogy az első három között világ vezető Mezőgazdasági, Erdészeti és Építőipari gumiabroncs szegmens ( AFC ) .

Termék értékelés - Írjon véleményt

Nincs vélemény

Gumiabroncs jelölés

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni. Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez. További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el. Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

Részletek