16,9R28 (420/85R28) Tyrex Agro DR-109 139(A8)/136B TL

16,9R28 (420/85R28) Tyrex Agro DR-109 139(A8)/136B TL

Cikkszám: z-2352
(Írjon véleményt)

nettó 154 294 Ft.

bruttó 195 953 Ft.


6 hónap
2-4 nap
3
Ha a termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük keressen minket a következő telefonszámon: +36 20 394 8004 , +36 20 362 8730
Legalább 2 db rendelése esetén további kedvezményekre számíthat!

 db
Név: 16,9R28 (420/85R28) Tyrex Agro DR-109 139(A8)/136B TL
Kategória: Mezőgazdasági gumi
Gyártó: Tyrex
Évszak: Nyári gumiabroncs
Szélesség: 16.9
Magasság:
Felni átmérő: 28
LI:
SI:
Üzemanyag fogyasztás:
Külső zaj:
Nedves tapadás:

QR kód

Nyárigumi

nyári gumiA nyári gumik futófelülete simább a téli kiképzésű mintázathoz képest, illetve ellenálló keverékből készülnek ami megvédi őket a nagy hőmérséklettől. Amikor az átlag hőmérséklet 7 fok fölé emelkedik akkor érdemes nyárigumit használni.

Mezőgazdasági gumi

A traktorok meghajtott kerekére való mezőgazdasági abroncsok mintázatának telítettsége pedig csak 20% körüli. 4x4 tarktorok esetén nem cserélhető tetszőlegesen a gumi mérete!

PR(ply rating) érték.

Mezőgazdasági gumiabroncs terhelhetőségét határozza meg. Minnél nagyobb a PR értéke annál ellenállóbb lesz a külső behatásokkal szemben. Nehéz terepre, illetve nagy igénybevételű munka esetén érdemes a nagyobb PR számú gumiabroncsokat keresni.

A gumiabroncs szerkezete

radialdiagonal gumi Két fajta gumiabroncs szerkezetet különböztetünk meg.

Diagonál gumiabroncsok esetén a szövetváz kordjai 45 fokos szöget zárnak be a koronavonallal. A futó és a szövetváz között vannak párnabetétek melyek ritka szövetből készülnek, mintegy átmenetet képezve a nagyobb moduluszú szövet és a gumias futó között.

A radiálabroncsban ez a két funkció kettéoszlik, és lehet optimalizálni a szövetvázat a radiális irányú erőkre, az öveket a kerületirányúakra. A radiálbetét kordjai merőlegesek a koronavonalra, és így ebben az irányban egy szál kétszer akkora nyomásból eredő erőt tud elviselni, mint a diagonálabroncs esetében. Ezért feleannyi szövetvázbetétre van szükség, mint a diagonálabroncs esetében (csak a kordszálak irányából fakadóan). Csökkenthető az oldalfal vastagsága, jobban hűl a gumiabroncs. Az övek szöge csökkenthető, és ezzel nő a merevségük, és jobban ellenállnak a nagy sebességek hatására fellépő nagy centrifugális erőkkel szemben. A merevebb szerkezetnek köszönhető, hogy az abroncs laposabban ráfekszik az útra. Ezért kevésbé mozgékony a futó, ami csökkenti a gördülési ellenállást. Ugyanakkor ha rámegy egy kőre, nagyobbat zökken, nagyobb feszültségek ébrednek benne, melyek következtében az abroncs alkatrészei elválnak egymástól vagy elszakadnak; a radiálabroncs hamarabb tönkremegy göröngyös úton, mint a diagonál.

A gumiabroncs szerkezetjelölése. Az R azt jelenti, hogy radiálabroncs. Egyéb lehetőségek: ha kötőjel (-) vagy D betű van, akkor diagonálabroncs, ha B (bias belted), akkor övesdiagonál.

MG abroncs 16,9-R-28 (420/85R28) Tyrex Agro DR-109 139(A8)/136B TL
MG abroncs
Summer
Tyrex China  
 
 
Tyrex International Rubber Co.,Ltd. was a 100% foreign invested commercial enterprise started in 2006 to provide technical support to the Chinese tyre factories where tyre moulds owned by TyreX are used in the manufacture of the Infinity Mining Tyres.

Tyrex International Rubber Co.,Ltd. is the producer of the Infinity & Eternity Brand of heavy duty mining tyres, wheels and flat proofing. The tyres and wheels are manufactured and sold in China as well as around the world in all mining areas. They have been accepted and approved at the Orginal Equipment level.

Tyrex International Rubber Co.,Ltd. makes available a full range of first quality, Domestic produced, heavy duty Infinity Underground Mining Tyres to the Chinese underground mining industry. The Infinity mining tyres are manufactured using special rubber compounds designed especially for underground mining machines. Combined with these special rubber compounds, Infinity tyres have heavy sidewall protection and deep tread patterns for long life. The wheels are heavy duty 5 piece wheels and rims and are made for all types of mining equipment.

TyreX can"Flat-Proof"your tires with Infinity foam fill. The tires will never go flat...

All of us here at TyreX Qingdao would like to have the opportunity to show what we can do to reduce cost and downtime at the mine. We maintain a very large inventory of products and can move fast to solve any tyre and/or wheel problems at any mine in China.

Termék értékelés - Írjon véleményt

Nincs vélemény

Gumiabroncs jelölés

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni. Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez. További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el. Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

Részletek